Minden ami ingatlan...

Retró ReklámOldal Ajánló

Írjon nekünk

iEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kézbesitési Megbizott

Ha az ügyvezetőnek / tulajdonosnak
nincs Magyarországon állandó lakcíme
kézbesítési megbízottra van szüksége


Cégünk vállalja a kézbesítési megbízotti feladatokat, igény esetén vállaljuk termékbevezetéseket, marketing , és informatikai szolgáltatásokat , tárgyalások előkészítését lebonyolítását, cégvezetési tanácsadást, egyéb irodai és adminisztrációs tevékenységet is vállalunk.

Ismerjük a Magyar Piacot, engedje, meg hogy segíthessünk önnek.

Telefon: 70/4296-241 email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.2006. évi V. törvény (Cégtörvény) 31. §
(2) Ha a bejegyzési kérelemben külföldi jogi személy vagy jogi személyiség nélküli gazdasági társaság szerepel, vagy a bejegyzési kérelemben feltüntetett külföldi természetes személy nem rendelkezik magyarországi lakhellyel, a bejegyzési kérelemben kézbesítési megbízottat kell megjelölni. A kézbesítési megbízott magyarországi székhellyel rendelkező szervezet, illetve állandó lakóhellyel rendelkező természetes személy egyaránt lehet. Kézbesítési megbízotti feladatot a cég tagjai (részvényesei), vezető tisztségviselői, valamint felügyelőbizottsági tagjai nem láthatnak el. A bejegyzési kérelemhez mellékelni kell a kézbesítési megbízott megbízására, és a megbízatás elfogadására vonatkozó teljes bizonyító erejű magánokiratot vagy közokiratot.
(3) A kézbesítési megbízott feladata, hogy a bíróságnak, illetve más hatóságnak a cég működésével összefüggésben keletkezett, a külföldi személy részére kézbesítendő iratokat átvegye, és azokat a megbízó részére továbbítsa. A bíróság vagy más hatóság által a kézbesítési megbízottnak megküldött okirat esetében vélelmezni kell, hogy az okirat a kézbesítési megbízottnak történő szabályszerű kézbesítést követő tizenötödik napon a külföldi személy számára ismertté vált.

Telefon: 70/4296-241